SuperSport HNL

Rudeš doveo poznato lice s HNL travnjaka, a stiže i pojačanje iz Dinama

04.01.2024 u 10:35

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni prvoligaš Rudeš službeno je obznanio kako je u svoje redove, prije nastavka sezone, doveo 28-godišnjeg albanskog nogometaša Erosa Grezdu

Time se ovaj ofenzivni vezni igrač, koji može pokriti i krilne napadačke pozicije, vraća u hrvatski nogomet nakon što je ranije igrao za Lokomotivu, Osijek i Šibenik.

Igrajući u najjačem razredu hrvatskog nogometa Eros Grezda je ukupno skupio 108 nastupa te je postigao 22 gol uz 13 asistencija.

Između dva igranja za Osijek Grezda je ostvario vrlo dobar transfer u Glasgow Rangers gdje se nije naigrao, skupio je od 2018. do 2020. godine tek 17 prvenstvenih nastupa u kojima je postigao dva gola.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Tijekom karijere odigrao je i trinaest utakmica za albansku reprezentaciju, a u posljednje vrijeme je nastupao za turski Manisaspor, mađarski ZTE te albanski Partizani iz Tirane.

U nastavku sezone Rudeš računa na još jedno pojačanje, prema nekim najavama iz Dinama bi na posudbu do kraja sezone trebao stići Deni Jurić. Australski je napadač imao problema s ozljedama te se nije uspio nametnuti treneru Jakiroviću pa je posudba najbolje rješenje za sve.

Rudeš je uvjerljivo posljednji na prvoligaškoj ljestvice i još uvijek bez pobjede. Skupio je u 19 utakmica samo četiri boda te ima četrnaest manje od pretposljednje Istre 1961.

Standings provided by Sofascore