prvo okupljanje

Dinamo počeo pripreme, ali sve zanima o čemu su to pričali Jakirović i Petković

02.01.2024 u 20:45

Bionic
Reading

Drugog dana 2024. godine trener Sergej Jakirović je okupio igrače Dinama i započeo prvi dio zimskih priprema. 'Modri' će do 8. siječnja trenirati na Maksimiru, potom odlaze u Istru (od 8. do 17. siječnja), a baza će im biti Rovinj

Trener Dinama Sergej Jakirović je uoči okupljanja objavio na koje igrače više ne računa u nastavku sezone, za sada je potvrđeno da su otpisana četvorica. Mjesta na Maksimiru više nema za Joaquina Sosu, Bogdana Mihajličenka, Antonija Marina i Josipa Drmića.

'Sa Sosom i Mihajličenkom raskidamo ugovore, oni nisu dovoljno dobri. Moreno Živković nije na popisu, ali će biti s nama. Želimo samo dogovoriti s Lokomotivom sve kako treba jer ga oni na popisu imaju do ljeta. Drmić i Marin su u zadnjih šest mjeseci ugovora i za njih neće biti mjesta', pojasnio je trener Dinama.

Sjajna je bila atmosfera na prvom treningu Dinama, a svi su primijetili da su se trener Sergej Jakirović i Bruno Petković neko vrijeme zadržali u razgovoru. Tko će znati o čemu su pričali...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +16
NK Dinamo, početak priprema, 2.1.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Na prvoj prozivci nije bio Mahir Emreli koji se momčadi priključuje u srijedu, a nešto kasnije dolazi Stefan Ristovski koji je zbog smrtnog slučaja u obitelji dobio slobodne dane. Takuro Kaneko i novo pojačanje iz Japana Takuyo Ogiwara već su u Zagrebu, ali će dobiti nekoliko dodatnih slobodnih dana zbog 'jet-laga'. Iranac Sadegh Moharrami će se momčadi priključiti nakon što s reprezentacijom završi nastup na Azijskom kupu.

Na prvom je ovogodišnjem okupljanju bio i napadač Fran Brodić koji je stigao iz Varaždina, a pripreme će proći i Marko Brkljača (19), nekadašnja velika nada Hajduka. Da sada je Brkljača bio na posudbi u Dubravi, jesenski dio ove sezone je proveo u redovima slovenskog Aluminija, a Jakirović sada želi vidjeti što može očekivati od ovog veznjaka.

Standings provided by Sofascore