PORTUGALAC NA MAKSIMIRU

Ruben Lima predstavljen: Sretan sam što sam u Dinamu

25.07.2013 u 14:07

Bionic
Reading

Dinamo je i službeno predstavio svog novog igrača. Portugalac Ruben Lima, prošlogodišnji igrač Hajduka, u četvrtak je potpisao četverogodišnji ugovor s hrvatskim prvakom

Ono što se već znalo danima u četvrtak je dobilo i službenu potvrdu. Portugalac Ruben Lima novi je član Dinama s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. Prije dolaska u Dinamo Lima je nosio dres Hajduka, a ranije Beira Mara, Vitorije, Avesa te Benfice.

'Sretan sam što sam se dogovorio s Dinamom i došao u Zagreb. Posljednjih godina sam igrao u Hajduku i dobro znam što Dinamo znači, odnosno kakvi su ciljevi kluba, te sam uvjeren da mogu pomoći. 'Modri' imaju odličnu momčad i znam da je jaka konkurencija na svim pozicijama, a tako i na mojoj, ali vjerujem u sebe i da se mogu izboriti za minutažu', kazao je Lima, čije riječi prenosi službena stranica kluba.

Svoje zadovoljstvo ovim poslom nije krio ni sportski direktor Zoran Mamić, uvjeren da je u klub došao kvalitetan strani igrač koji razumije jezik te da mu neće trebati puno da se prilagodi.