SVE ZA SLAVU

Rooneyjeva prostitutka dobila tortu sa 'Shrekom Wayneom'

14.03.2011 u 20:19

Bionic
Reading

Mlada prostitutka Jenny Thompson, najpoznatija po tome što je spavala s Wayneom Rooneyjem, proslavila je 22. rođendan, za koji je dobila tortu s likom 'Shreka Rooneyja' koji leži u krevetu s dvije žene

Nogometaš Manchester Uniteda Wayne Rooney prošle se godine našao u središtu skandala nakon što se prostitutka Jenny Thompson izjadala medijima kako je proslavljeni engleski nogometaš platio njoj i njenoj kolegici da spavaju s njim i omoguće mu životnu želju – trojac. Za taj svoj doživljaj Rooney je platio skoro dvije tisuće eura, a prema tadašnjem priznanju mlade prostitutke, engleski je reprezentativac nekoliko puta koristio njene usluge.

Rooney je preživio taj skandal, supruga ga nije ostavila, a gospođica Thompson je svoju 'slavu' odlučila zadržati što duže te je tako The Sunu ponudila priču sa svog rođendana gdje je dobila tortu od marcipana na kojoj su napravljene dvije žene i 'Shrek Wayne Rooney' između njih.

'Ta torta je izazvala oduševljenje kod Jenny koja se nije prestala smijati, a vjerojatno su joj se probudila i neka sjećanja. Šteta što nije bilo nogometaša na zabavi, to bi bio šlag na tortu', kazao je engleskom tabloidu The Sun neimenovani izvor.