TEŠKA MISIJA

Rooney odao počast Kralju: Želim biti kao Eric

10.10.2012 u 11:29

Bionic
Reading

Napadač Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney izjavio je kako želi biti poput nekadašnje ikone 'crvenih vragova' Erica Cantone

Točnije, želi Rooney inspirirati mlade igrače engleske reprezentacije na način na koji je to činio Cantona u Manchester Unitedu.

'Nadam se da je sada vrijeme da ja pokažem da mogu voditi momčad. Shvaćam pod kakvim sam povećalom, ali s tim nemam problema. Nadam se da ćemo se u bližoj budućnosti vraćati s turnira, a da ćete me vi hvaliti jer smo osvojili trofej. To bi bilo sjajno za sve,' rekao je Rooney engleskim novinarima.

'Sada imamo puno mladih igrača u momčadi, a ja uvijek pokušavam s njima razgovarati i dati im savjet. Uvijek se sjećam što Sir Alex Ferguson kaže o Ericu Cantoni i kako je bio velika pomoć mlađim igračima u Unitedu. To je nešto na što se želim ugledati i učiniti to za Englesku, pomoći im. Nadam se da mogu iz njih izvući najbolje, kao i oni iz mene,' dodao je engleski napadač uoči kvalifikacijskih ogleda za SP u Brazilu protiv San Marina i Poljske.