PROBLEMI U STUDIJU

Ronaldo zbog prijatelja opet ispao bezobrazan

06.07.2015 u 10:05

Bionic
Reading

Nekada zvijezdama nije nimalo lako održavati dojam pristojnih ljudi, a Cristiano Ronaldo o tome bi mogao napisati set knjiga

Ronaldo je sudjelovao na jednom radijskom intervjuu tijekom kojega je voditelj inzistirao na pokojoj ekskluzivnoj riječi vezanoj uz eventualni ransfer Sergija Ramosa uz United. Dogovoreno vrijeme za razgovor već je bilo isteklo, a slavni Portugalac uporno je ponavljao kako ne zna ništa po tom pitanju.

Iskusan je u ovakvim stuacijama, ali sve je završilo neugodnom scenom jer je živce izgubio njegov prisutni prijatelj Ricardo koji je u jednom trenutku počeo forsirati Ronalda da završi razgovr i da odu iz studija. Voditelj je htio još jedno pitanje, Ronaldo je zavrtio očima, a prijatelj odlučio završiti scenu i rukom krenuo skidati slušalice s Ronaldovih ušiju.


'Što sad želiš? Da budem nepristojan prema čovjeku?' pitao je Ronaldo prijatelja koji mu je digao tlak i pristojno se zahvalio novinaru koji ga je intervjuirao.

'Tebi se žuri pa ja ispadam bezobrazan. Krasno,' već vidljivo ljuti Ronaldo je poručio svom nestrpljivom 'amigu', lijepo se pozdravio sa svima i izjurio iz sobe.