ZBUNJENI BRAZILAC

Ronaldo se oglasio; Twitter objave izazvale pravu zbrku

05.03.2015 u 10:10

Bionic
Reading

Ronaldo, bivši brazilski reprezentativac te igrač brojnih svjetskih klubova kao što su Barcelona, Inter, Real i Milan, od profesionalnog nogometa umirovio se 2011. kada mu je bilo 35 godina. Međutim, posljednjih tjedana često se spominjao njegov spektakularan povratak nogometu kao velikog pojačanja američkog kluba Fort Lauderdale Strikers, a sam Ronaldo napokon se oglasio na tu temu...

Riječ je o klubu čiji je 38-godišnji Ronaldo postao suvlasnik krajem 2014., a već tada se spominjalo da bi mogao i zaigrati, ali samo ako bude posve fizički spreman.

Prije dva tjedna, barem je tako objavljeno na njegovom Twitteru, taj je povratak bio gotova stvar, jer su pripreme i treninzi napravili svoje i legendarni je Brazilac (bio) posve spreman.

Međutim, u četvrtak je u razgovoru za Reuters Ronaldo izjavio kako je ta priča izmišljena odnosno da on nikada na svom Twitter-profilu nije napisao nešto takvo. Dakle, nastala je prava zbrka...

Sada se postavlja pitanje, je li se netko lažno predstavljao ili je to bio samo marketinški trik uoči početka sezone u drugoj američkoj nogometnoj ligi (NASL-u), odnosno prvog nastupa njegova kluba Fort Lauderdale Strikersa početkom travnja.

U svakom slučaju, priča oko povratka 'pravog Ronalda' na travnjake barem je nakratko zaintrigirala nogometne fanove.