i opet krivi novinari

Ronaldo napokon otkrio kakav ima odnos s Messijem!

01.06.2017 u 18:43

Bionic
Reading

Ove subote u Cardiffu se igra finale Lige prvaka, a madridski Real ima prilike postati prvi klub koji je obranio naslov u ovom natjecanju. No, za taj uspjeh 'kraljevi', predvođeni Cristianom Ronaldom moraju pobijediti Juventus

Naravno, cijeli nogometni svijet bruji o velikoj poslastici koja će se odigrati ove subote u glavnom gradu Walesa. A jedan od igrača, od kojeg se puno očekuje i koji je u središtu pozornosti - svakako je Portugalac Cristiano Ronaldo, koji bi nakon europskog naslova potom i naslova španjolskog prvaka, u svoje vitrine mogao donijeti i novi naslov klupskog prvaka Europe.

No, za FOX Argentinu, osim najave te utakmice, zanimljivo je bilo i pitanje o odnosu njega i Lionela Messija. Mnogi njihov odnos gledaju kao - nerpijateljski jer riječ je o igračima koji žele isključivo pobjede svojih momčadi. A ustvari, taj je odnos posve drugačiji.

'Messi je sjajan igrač i uživam ga gledati. O njemu uvijek govorim lijepo jer i on tako govori o meni. Poštujemo se, rekao je Ronaldo, te dodao:

'Naše rivalstvo su izgradili mediji, ali ono zaista ne postoji. Nismo prijatelji, ali smo dijelili brojne zajedničke trenutke s brojnih svečanosti i dodjela u posljednjih deset godina. Iskreno, ne volim slušati priče da mi je neprijatelj i rival, ali to je dio nogometa'.