cristiano nezadrživ

Ronalda samo zabrana igranja može zaustaviti: Taj čovjek uopće ne stari!

14.09.2017 u 16:47

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo na fantastičan je način otvorio nove nogometnu sezonu. Iako je na travnjaku dosad proveo tek 300 minuta, već je uspio zabiti šest golova u službenim utakmicama...

Portugalski 32-godišnji krilni napadač pokazuje da u današnje vrijeme uz adekvatnu brigu o vlastitom tijelu nogometaš može i u tridesetima igrati na nivou o kojem su u prethodnim desetljećima igrači mogli samo sanjati.

  • +12
Real Madrid - APOEL, 1. kolo Lige prvaka 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: PAUL HANNA

Cristiano Ronaldo dobio je čak pet utakmica suspenzija zbog odgurivanja suca u prvoj utakmici španjolskoj Superkupa protiv Barcelone, ali unatoč tome već je uspio utrpati šesti golova u novoj nogometnoj sezoni.

Čini se da ga jedino zabrana igranja može zaustaviti, a način na koji zabija ovog ljeta je fantastičan. Utrpao je krasne golove Barceloni, Fiorentini i Farskim otocima, a ovog utorka s dva nova protiv ciparskog APOEL-a još je malo povećao rekordan broj svojih postignutih golova u Ligi prvaka. Sada ih ima ukupno 107, a na zadnjih šest utakmica zabio je 12 puta, uključujući i dva u prošlogodišnjem finalu.

Autor: YouTube

Čini se kako je Cristiano dodatno popravio svoj šut ovog ljeta koji je danas daleko najbolji u nogometu, a na brzini nije nimalo izgubio pa Real može biti sretan što mu nije pobjegao kako je neko vrijeme prijetio tijekom lipnja. S njim u svojim redovima Zidane može biti miran, a 'kraljevski klub' definitivno je favorit za osvajanje treće uzastopne europske krune, bez obzira na formu koju pokazuju PSG i Barca posljednjih tjedana...