komplicirana situacija

Roma želi Lovrena samo pod uvjetom koji bi mogao upropastiti cijeli posao

29.08.2019 u 09:14

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport saznao je kako se nastavljaju pregovori Rome i Liverpoola oko Dejana Lovrena, a rimski klub spreman je dovesti našeg reprezentativca samo uz klauzulu da mu nije dužan otkupiti ugovor u slučaju manje od 25 nastupa u sezoni…

Hrvatski 30-godišnji stoper proživljava frustrirajuće ljeto tijekom kojeg ga je Jürgen Klopp otpisao u Liverpoolu i udaljio iz momčadi, a nikako da nađe novog poslodavca.

Lovren je već u nekoliko navrata bio blizu potpisivanju za Romu, no prvi je put posao propao zbog financijskih potraživanja našeg braniča, a pojavili su se novi problemi i kod drugog pokušaja pregovora.

Naime, Romi je prioritet dovesti Ruganija iz Juventusa, dok je Lovren rezervna opcija za koju se namjerava odlučiti samo ako Liverpool popusti u svojim potraživanjima.

Radi se o tome da klub s Anfielda želi od Rimljana da se obvežu na kupovinu Lovrena nakon jednogodišnje posudbe, dok Romini pregovarači žele da se takva opcija aktivira samo ako zabilježi više od 25 nastupa u sezoni.

Za Dejana je to neugodna situacija jer je praktički bez kluba i dobro bi bilo u sljedećih nekoliko dana pronaći i opciju B, jer ako propadnu pregovori s Romom, mogao bi pola sezone provesti prateći nogomet s tribina Anfielda…