SERIE A

Roma i Milan odigrali skromnu utakmicu, ali završnica je bila dramatična

29.04.2023 u 20:24

Bionic
Reading

U prvom subotnjem susretu 32. kola talijanske Serie A nije bilo pobjednika, na Olimpicu su nogometaši Rome i Milana odigrali 1:1.

Bio je to susret s malo prilika u kojem je domaća momčad bila nešto bolja u prvom poluvremenu. U dosta sporom ritmu trajao je i ogled u nastavku, a najbolju šansu imali su gosti u 60. minuti. Nakon lijepog ubacivanja Rafaela Leaa malo preko grede je pucao Saelemaekers.

I kada se očekivao kraj utakmice bez golova odlično je reagirao domaći napadač Tammy Abraham. Primio je loptu između dvojice suparničkih igrača te pogodio suprotni kut gostujuće mreže za 1:0 Rome. Bio je to njegov osmi prvenstveni pogodak ove sezone.

Ali ni tu nije bio kraj ovog susreta već jer je u osmoj minuti sudačke nadoknade Milan izjednačio. Ubačenu loptu na drugoj je vratnici dočekao Saelemaekers te je nečuvan pospremio loptu u mrežu za konačnih 1:1.

Time su Milan i Roma ostali bodovno izjednačeni na ljestvici. Milan je četvrti, a Roma peta te imaju dva boda manje i utakmicu više od trećeg Juventusa.

Hrvatski nogometaš Ante Rebić ostao je tijekom cijelog susreta na gostujućoj klupi za pričuve.