SRETNO NIKO

Rođendan i velika neizvjesnost hrvatskog sportskog miljenika

13.08.2015 u 12:02

Bionic
Reading

Niko Kranjčar danas slavi rođendan i pred sobom ima široku paletu otvorenih mogućnosti

Niko je lani QPR ostavio u premiershipu i zaradio još jednu godinu u Londonu s odabranicom Zrinkom Cvitešić. Ovog proljeća ispali su u drugu ligu i Niko je ponovno igrač kijevskog Dinama. Ne računaju na njega i Niko je gotovo u statusu slobodnog igrača.

U četvrtak slavi 31. rođendan i iza njega je impresivna nogometna biografija. Najmlađi Dinamov kapetan, pa miljenik Torcide, pa FA kup s Portsmouthom, preko 500 službenih utakmica u karijeri od čega 81 za reprezentaciju čija je dugo ikona bio. Igrač plemenitog kova koji ispred sebe ima još dobrih godina i u iduća tri tjedna trebao bi okrenuti novu stranicu.

Njegova ljubav Zrinka ponovno će se angažirati u zagrebačkom HNK, a poznato je da je Niko na listi želja najboljih hrvatskih klubova. S Mamićima će teško surađivati, iako ništa nikada nije nemoguće, dok bi ga u Splitu čekao dobro uhodan Hajduk u kojega se ne bi instatno ulazilo. Rijeka je pred rekonstrukcijom i to također nije nemoguća opcija (bio bi tako i bliže reprezentaciji ako ga opet krene), ali postoje i međunarodne opcije. Vjerojatno njih više.

Odluka je na Niki, a za nju ima dovoljno vremena. Danas je rođendan, znači uživanje.