reprezentacija sve jača

Rođen je u Srbiji, a odjenut će dres Kosova; momčadi Primoža Glihe priključit će se i Kramarićev suigrač iz Hoffenheima

29.12.2021 u 06:36

Bionic
Reading

Nogometna reprezentacija Kosova dobit će nekoliko novih igračkih pojačanja, a u ovoj selekciji igrat će i nogometaš Hajduka Emir Sahiti

Sahiti je nedavno promijenio državljanstvo i odlučio je zaigrati za Kosovo. Prethodno je bio član mlađih reprezentacija Albanije.

Ovaj 23-godišnji nogometaš rođen je u Zemunu (Srbija), a trenutno je igrač Hajduka. Ipak, splitski klub slao ga je na posudbu pa je ostavio dublji trag igrajući za Šibenik.

Ove sezone u dresu splitskih Bilih odigrao je 23 utakmice u svim natjecanjima te je zabio pet golova i upisao četiri asistencije. Najdraža mu je pozicija na desnom krilu iako ga izbornik Kosova Primož Gliha može koristiti i na ostalim mjestima veznog reda.

Međutim Kosovo bi trebalo dobiti još pojačanja. Prema navodima medija iz ove zemlje, dres reprezentacije mogao bi obući i Fisnik Asllani, igrač Hoffenheima te bivši juniorski reprezentativac Njemačke.

Kako reprezentacija Kosova nije postojala dok su pojedini igrači birali dres koji će obući, tako postoji mogućnost da još nogometaša dobije državljanstvo ove zemlje.