legendarni žuti

Robert Prosinečki vraća se na trenersku klupu i preuzima posrnulog velikana iz susjedne nam države

03.12.2022 u 17:51

Bionic
Reading

Početkom srpnja ove godine Robert Prosinečki je napustio klupu ljubljanske Olimpije i od tada je bez posla. No, legendarni Žuti na stolu ima dvije primamljive ponude iz susjednih država i samo se čeka njegova odluka

Mediji u BiH tvrde kako je Robert Prosinečki (53) jedan od najozbiljnijih kandidata za novog trenera Sarajeva! Posrnuli BiH velikan jesenski je dio prvenstva dočekao tek na petom mjestu ljestvice i čelnici kluba čine sve kako bi se klub vratio u sam vrh.

No, čini se kako ponuda Sarajeva nije jedina jer Prosinečkog bi na svojoj klupi želio vidjeti i srpski prvoligaš Novi Pazar.

'Kada nemaš posla onda sve vrijedi čuti, vidjeti, tko ima kakvu ideju i ponudu. Ništa vam konkretno ne mogu odgovoriti u ovom trenutku. Znam da medije uvijek to zanima, ali mene iskustvo uči da se u tišini sve odvija i radi. I tada se sklopi posao. Kao posljednji put, nitko nije znao da pregovaram s Olimpijom. Dok nije bilo gotovo. Ideja je da počnem raditi što prije, ali konkretno nemam još ništa', kazao je za SportKlub Robert Prosinečki.

Podsjetimo, Prosinečki je u Srbiji već radio i to kao trener Crvene zvezde, za koju je i igrao, a trenirao je još turske klubove Denizlispor i Kayserispor te je bio izbornik Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine, a posljednji mu je posao bio u ljubljanskoj Olimpiji.