NOVI IZAZOV

Robert Posinečki nakon 25 godina obrijao bradu; evo zašto!

30.04.2014 u 15:32

Bionic
Reading

Uoči početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu bivši reprezentativci Hrvatske Robert Prosinečki i Silvio Marić odmjerit će svoje trenerske vještine u Gilletteovoj kampanji '11 brijača'

Trenirati klupske igrače koji se redovito bave nogometom i voditi ih do pobjeda veliki je izazov za svakog trenera, no još je veći izazov od potpunih amatera u svega tri dana stvoriti nadmoćnu momčad. Nogometne legende Robert Prosinečki i Silvio Marić odmjerit će početkom lipnja svoje trenerske sposobnosti u kampanji Gilletta pod nazivom '11 brijača'. Za 40 dobitnika organizirana su tri nezaboravna dana u Zagrebu, sportska oprema, nogometni trening i završna utakmica pod vodstvom spomenutih slavnih trenera.

Robert Prosinečki i Silvio Marić

Robert Prosinečki i Silvio Marić novi su ambasadori svjetski poznatog branda Gillette u Hrvatskoj. Gillette je prepoznao dvojac kao idealne osobe za tu ulogu čime ih je svrstao uz bok poznatih svjetskih sportaša koji su također ponijeli titulu ambasadora Gillettea. Treneri nisu krili svoje oduševljenje angažmanom u Gilletteovoj kampanji '11 brijača':

'Počašćen sam pozivom Gilletta na sudjelovanje u kampanji '11 brijača'. Vrlo je laskajuće biti u društvu Gilletteovih ambasadora jer su to redom sve vrhunski sportaši. Vjerujem da će moja momčad s lakoćom pobijediti ekipu Silvija Marića i ovim putem pozivam sve koji se bave nogometom i koji imaju sportski, čelični karakter da se uključe u nagradnu igru i okušaju sreću. S nestrpljenjem očekujem utakmicu, obećavam da će treninzi biti jaki, ali i zabavni. Kako bih pokazao koliko se radujem ovoj utakmici obrijao sam bradu nakon 25 godina', poručio je Robert Prosinečki.


S druge strane, nogometna legenda Silvio Marić također je oduševljen sudjelovanjem u Gilletteovoj kampanji '11 brijača':

'Zahvalio bih se Gilletteu što mi je pružio čast biti Gilletteovim ambasadorom. Bit će izazov suprotstaviti trenerske vještine onima Roberta Prosinečkog no vjerujem da mogu itekako konkurirati. Uvjeren sam da će se mojih 11 brijača sigurno i brzo kretati po nogometnom terenu baš kao što Gilletteova oštrica lako i spretno klizi po koži lica. Radujem se radu s amaterima i utakmici koju mnogi nazivaju okršajem nogometnih divova!', izjavio je Silvio Marić.

PROSINEČKI
Kako bih pokazao koliko se radujem ovoj utakmici obrijao sam bradu nakon 25 godina.
Kako se uključiti u nagradnu igru '11 brijača' i osvojiti mjesto u timovima Roberta Prosinečkog i Silvija Marića?
U nagradnoj igri '11 brijača' mogu sudjelovati sve punoljetne muške fizičke osobe hrvatski državljani sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre istaknute na prodajnim mjestima, te koji u jednoj kupovini na jednom računu kupe dva Gillette proizvoda (brijači, losioni, aftershave) u minimalnoj vrijednosti 80,00 kn u bilo kojoj prodavaonici na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju poslati sms na broj 60060, sačuvati originalni račun i pričekati izvlačenje 26. svibnja 2014. godine.
Za 40 dobitnika organizirana su tri nezaboravna dana u Zagrebu, sportska oprema, nogometni trening i završna utakmica pod vodstvom trenera Roberta Prosinečkog i Silvija Marića. Utakmica će biti održana početkom lipnja, 2014.