SPASIO IZGUBLJENU STARICU

Rival Igora Štimca pokazao kakva je ljudina

07.03.2013 u 08:01

Bionic
Reading

Izbornik velške nogometne reprezentacije Chris Coleman prometnuo se u junaka dana nakon što je pomogao izgubljenoj starijoj ženi da se vrati svojoj obitelji

Coleman je bio na putu prema Pembrokeshire Collegeu gdje je trebao održati predavanje. U jednom je trenutku u gradu Pembrokeu promašio skretanje i dok se pokušavao snaći, primijetio je ženu koja je izgledala dezorijentirano i kretala se oko vrlo prometnog kružnog toka. Bivši trener Fulhama i Real Sociedada joj je prišao, a žena mu je objasnila da se izgubila i da se ne može sjetiti gdje živi.

Coleman ju je svojim automobilom proveo kroz nekoliko ulica u četvrti ne bi li možda prepoznala svoju kuću, ali kad se to nije dogodilo, nazvao je svoje prijatelje na Pembrokeshire Collegu i zamolio ih da alarmiraju policiju. Kad su došli do fakulteta, policija je već čekala i ubrzo ustanovila da se radi o ženi čiji je nestanak već bio prijavljen.

Skromni Coleman je poručio kako je sretan što je pomogao, a iz policije je dobio zahvalu za svoj nesebični čin.

Podsjetimo, Wales je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u skupini s Hrvatskom, a dvije će se reprezentacije sudariti 26. ožujka.

Coleman je u Walesu poznat kao strpljiva i draga osoba