uz službeni potpis

Rijeka uoči utakmice protiv PAOK-a predstavila mladog njemačkog reprezentativca, a on odmah poslao poruku Armadi

17.08.2021 u 16:47

Bionic
Reading

Pred nogometašima Rijeke ovog je četvrtka (20 sati) prva utakmica play-offa Konferencijske lige, u kojoj će gostovati kod solunskog PAOK-a. A dok Goran Tomić uigrava linije, prvi čovjek kluba Damir Mišković i suradnici mu, osigurali su treneru još jednog igrača velikog potencijala

Jetmir Ameti novi je igrač Rijeke. Ameti već neko vrijeme trenira s prvom ekipom Rijeke, a sad je i službeno potpisao suradnju.

'Ovo je za mene nova prilika i na njoj sam zahvalan. Hvala svima što su se potrudili da se prilagodim, svima u stožeru koji rade sa mnom', rekao je za službene stranice kluba s Rujevice Jetmir Ameti koji igra u veznom redu.

Devetnaestogodišnji nogometaš stigao je iz redova Nürnberga gdje je igrao u drugoj ekipi, a trenirao s prvim sastavom.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

U svojoj karijeri nastupao je za mlade reprezentacije Njemačke, te je igrao za mlađe uzraste Herthe.

'Ekipa igra odlično na otvaranju sezone, atmosfera na utakmici protiv Hiberniana je bila sjajna. Nadam se da ću se kroz vrijeme uspjeti izboriti za svoju priliku jer velika želja mi je igrati u prvoj ekipi. U Rijeci mi je jako lijepo, Hrvatska je predivna zemlja i sretan sam što sam ovdje', rekao je Jetmir Ameti.

  • +11
Osijek - Rijeka (5. kolo HT Prve lige) Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL