iznenađenje na rujevici

Rijeka ostala bez jednog od najboljih igrača, a navijači bez svog ljubimca

17.02.2020 u 17:35

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke posljednjeg dana prijelaznog roka u Hrvatskoj ostali su bez još jednog važnog igrača

Maxwell Acosty odlazi u Južnu Koreju i to u drugoligaški klub Anyang, a detalji transfera još nisu poznati. Kako piše Novi list, u Velikoj Gorici nije nastupio zbog ozljede mišića, no u utorak kreće u završne pregovore s južnokorejskim klubom.

Ono što se dugo nagađalo i bilo u igri na kraju će se po svemu sudeći i realizirati. Ostaje samo pitanje hoće li u cijeloj priči biti svi zadovoljni, posebno riječki krilni napadač koji je zadobio simpatije na Kvarneru, što zbog igara, što zbog golova, što zbog osebujnih glazbenih izvedbi nakon pobjeda.

>> [VIDEO] Pogledajte najbolje golove s domaćih travnjaka proteklog vikenda; Krstanovićeva bomba vrijedna je ponovnog gledanja!

Južna Koreja i nije baš bila neka željena destinacija Acostyja, no ovo je posljednje vrijeme da Rijeka nešto zaradi na igraču kojem na ljeto ističe ugovor, a Gancu novo podneblje veliki izazov na koji tek treba odgovoriti prilagodbom s obzirom da tamošnja liga počinje krajem veljače.

Ova vijest je razočarala navijače Rijeke čiji je Acosty postao miljenik nakon sjajnih nastupa u posljednje vrijeme.

Acosty Rijeku napušta nakon 87 utakmica u bijelom dresu, 17 pogodaka i 13 asistencija te s trofejem Kupa Hrvatske kojeg je osvojio prošle godine.

  • +7
Hrvatski Telekom Prva liga, 21. kolo, HNK Rijeka - NK Slaven Belupo Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL