iz torina na Rujevicu

Rijeka dovodi mladog stopera Juventusa koji bi trebao biti zamjena za operiranog Mateja Mitrovića

17.07.2022 u 20:30

Bionic
Reading

Nikita Vlasenko (20), mladi švicarski reprezentativac ukrajinskog podrijetla koji igra za Juventus, stiže na Rujevicu. Mladi stoper 'stare dame' dolazi kako bi zamijenio ozlijeđenog Mateja Mitrovića kojeg zbog operacije koljena neće biti duže vrijeme

Prema informacijama iz izvora bliskih čelnicima Rijeke, Nikita Vlasenko (20) je već u Hrvatskoj i trebao bi potpisati za momčad s Rujevice.

Mladi švicarski reprezentativac ukrajinskog podrijetla igrač je Juventusa, a prošlu je sezonu bio na posudbama u švicarskom Sionu i nizozemskom Excelsioru.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Rijeka se na ovaj transfer odlučila nakon što se ozlijedio Matej Mitrović kojem je bila namijenjena uloga prvog stopera. No, Mitrović se ozlijedio još 5. srpnja na pripremnoj utakmici protiv slovenskog drugoligaša Triglava, a nakon detaljnih liječničkih pregleda objavljena je jako loša vijest. I prije je Mitrović imao puno problema s ozljedama, a sada se radi o ozljedi tetive mišića zbog koje će minimalno pauzirati nekoliko mjeseci nakon što je u ponedjeljak operiran u Finskoj.

Za očekivati je da se Mitrović neće vratiti prije proljetnog dijela sezone, pa će Nikita Vlasenko imati dovoljno prilika da se dokaže u dresu Rijeke.