pukla je ljubav

Riječki navijači ovaj potez Gavranoviću sigurno neće nikad oprostiti!

08.03.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Ljubav između Marija Gavranovića i navijača s Rujevice definitivno je pukla, što je napadač Dinama pokazao pretjeranim slavljem protiv kluba s kojim je prošle godine osvojio dvostruku krunu...

Švicarac hrvatskog porijekla bio je jedan od najzaslužnijih za povijesnu Rijekinu dvostruku krunu prošle sezone, no čim su se pojavile glasine o njegovom prelasku u Dinamo, još prošlog ljeta navijači s Rujevice polako su se počeli okretati protiv njega.

  • +17
Rijeka - Dinamo 23. kolo, 7. ožujka 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Iako je pošteno odradio jesenski dio sezone prije nego što je obukao 'modri' dres, ljubav između Gavranovića i Armade pukla je za sva vremena, a čini se da su uvrede koje je mogao čitati u komentarima svojih profila na društvenim mrežama učinile svoje pa je Mario odlučio uzvratiti provokativnim slavljem pogotka u derbiju Rijeke i Dinama ove srijede.

Obično su nogometaši suzdržani kad zabiju gol bivšem klubu, najbolji je za to primjer Ivan Rakitić kad igra protiv Seville, ali Gavranović ne samo što se euforično bacio na koljena nakon što je glavom doveo 'modre' u vodstvo u 16. minuti, već je i čepljenjem ušiju poručio Riječanima da ga briga što misle o njemu.

Autor: youtube

'Nogomet je moj život i moje mišljenje je da nema ništa ljepše od zabijanja golova. Ja ću uvijek slaviti svoje pogotke,' pravdao se Mario Gavranović nakon susreta kojeg je Dinamo na kraju izgubio 4:1.

No, riječka publika drukčijeg je mišljenja. Bacanje na koljena još bi mu oni umjereniji oprostili, ali ovim drugim potezom prešao je granicu. I zato više nikad neće biti dragi gost na Rujevici...

Rijeka - Dinamo 4:1 (22. kolo 2017./18., 8.3.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube