šok u maksimiru

Rezultat ankete za neke je iznenađenje; treba li Jakirović odmah dobiti otkaz u Dinamu?

24.01.2024 u 12:09

Bionic
Reading

Nakon što je Dinamo na Maksimiru doživio poraz 3:0 od Lokomotive, s tribina se moglo čuti skandiranje navijača upućeno treneru Sergeju Jakiroviću - 'odlazi!'

U zaostaloj utakmici 4. kola SuperSport HNL-a Dinamo je doživio šok. Nakon dobro odrađenih priprema te uigravanja momčadi uslijedio je šok koji je malo tko u klubu iz Maksimira mogao očekivati.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Jakire, odlazi!', čulo se s tribina nakon što je bivši igrač Modrih Duje Čop hat-trickom potopio Dinamo golovima u 5., 7. i 87. minuti.

GOLOVE MOŽETE VIDJETI U PRILOGU:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Logično odmah nakon utakmice počele su priče o smjeni Sergeja Jakirovića. A sudeći po velikoj anketi tportala ispada da će trener - koji je tijekom ove sezone stigao iz Rijeke - teško preživjeti debakl na Maksimiru. Naime, više od 70% čitatelja mišljenja je kako bi odmah trebao dobiti otkaz.

Ako niste dali svoj glas u anketi to još uvijek možete:

'Prvo bih se ispričao svim navijačima Dinama, svima kojima Dinamo nešto znači, ovo nije ni blizu što smo htjeli. Ovo je katastrofa, podbacili smo u svim segmentima igre. Da mi je rekao da ćemo poslije priprema ovako izgledati... Teški podbačaj, naša najgora večer, čestitam Lokomotivi na dobroj i efikasnoj utakmici', kazao je nakon poraza Sergej Jakirović dodavši nešto kasnije:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Šokiran sam. Naravno da me ovo sve dira, teško mi je. Nema tu opravdanja. Nije mi bitno jesmo li izgubili, izgubit ću još 500 utakmica u životu, ali način... To nije nivo Dinama', dodao je.

  • +50
Dinamo - Lokomotiva, SuperSport HNL, 23.1.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL