S 'TIGROM' U ŠKOTSKOJ

Repriza legendarnog trodnevnog Goranovog meča

02.04.2013 u 15:32

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević igrat će, zajedno s nekadašnjim rivalom Timom Henmanom, na turniru ATP Champions Toura u Edinburghu, potvrdili su organizatori u utorak

Glavni škotski grad ove će godine, od 20. do 23. lipnja, prvi put biti domaćin teniskim veteranima, a gledatelji će imati priliku vidjeti i novi okršaj velikih suparnika koji su odigrali epski trodnevni meč u polufinalu Wimbledona 2001. godine. Ivanišević je slavio i na koncu s pozivnicom osvojio londonski Grand Slam.

'Kad god vidim Tima, pomislim na taj meč. Bit će sjajno opet igrati protiv njega, posebno u Škotskoj. Oduvijek sam želio posjetiti Škotsku, dom Andyja Murrayja. Bit će lijepo vidjeti Edinburgh o kojem sam čuo toliko lijepog. Znam da će i John McEnroe igrati na turniru, tako da će tjedan biti zabavan,' istaknuo je Ivanišević.

'Radujem se što ću ponovno igrati protiv Gorana. Naš dvoboj iz 2001. je bio jedinstven i poseban jer je imao ogromnu važnost za obojicu. Ako postoji meč o kojem ljudi stalno žele razgovarati sa mnom, onda je to vjerojatno taj. Radujem se novom meču i nadam se da ću ovaj put ja pobijediti,' dodao je Henman.

Video koji se teško može prestati gledati