'maturalac' na floridi

Reprezentacija se okupila nakon 120 dana, igrači su to proslavili zajedničkom večerom

20.03.2018 u 16:48

Bionic
Reading

Izabranici Zlatka Dalića doputovali su tijekom ponedjeljka u Miami, gdje će se pripremati za skorašnji prijateljski dvoboj s Peruom. Utakmica je na rasporedu 23. ožujka na stadionu Hard Rock u Miamiju, a reprezentacija potom leti za Dallas, gdje će na stadionu AT&T 27. ožujka snage odmjeriti s Meksikancima...

Sam je izbornik Zlatko Dalić uoči ove mini-turneje na kojoj će Hrvatska igrati s Peruom i Meksikom naglasio kako će vrijeme iskoristiti za izgradnju dobre atmosfere u momčadi. Jasno, važan je i rezultat, ali Dalić želi vratiti atmosferu u reprezentaciju od koje se na SP-u u Rusiji očekuje dobar rezultat.

Zato će ovih desetak dana u SAD-u iskoristiti za razgovor s igračima, što više druženja, kako na treninzima, tako i u slobodno vrijeme. Iskreno, sve se čini da su hrvatski reprezentativci otišli na jedan sjajan 'maturalac'. Barem je tako sve počelo nakon što su se okupili u Miamiju.

🇺🇸🙋🏻‍♂️👑⚽️🇭🇷 #nusr_et #miami #usa #teambuilding

A post shared by Duje Čop (@dujecop) on

Svi su zajedno odmah završili na velikom 'team-buildingu' u jednom od najpoznatijih steakhouseva u Miamiju, atmosfera je bila sjajna, a osoblje i gosti prepoznali su naše najveće zvijezde, pa Modrić, Mandžukić, Rakitić, Perišić, Kovačić..., nisu mogli proći bez da ne 'opale' koju fotografiju s obožavateljima na Floridi.

Luka Modric & Ivan Rakitić ⚽️⚽️⚽️

A post shared by Santos Rivera (@bbrm7) on

Treninge će hrvatska nogometna reprezentacija održati na terenima Sveučilišta Barry, a u planu je da odgledaju i utakmicu NBA lige između Miami Heata i New York Knicksa.

  • +55
Kvalifikacije za SP 2018., Hrvatska - Grčka Izvor: Reuters / Autor: ANTONIO BRONIC