SADA SLIJEDI ONO PRAVO

Repešin poziv: Dođite! Nećemo Vas iznevjeriti

09.09.2013 u 20:15

  • +7

Eurobasket 2013., Hrvatska - Češka

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavić

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaši su pobjedu protiv Češke proslavili s navijačima, a posebno je nakon utakmice bio sretan izbornik Jasmin Repeša

Reprezentacija je ostala 'živa' na Eurobasketu zahvaljujući četvrtom trijumfu.

'Nismo se bojali, znali smo da smo bolji i da trebamo pobijediti, ali svejedno smo očekivali jako tešku utakmicu, jer smo se jako i fizički i mentalno potrošili protiv Slovenije. U zadnjoj četvrtini smo odigrali sjajno i u obrani i u napadu', rekao je Repeša te dodao:

'Hvala navijačima što su nas ovako podržavali, davali su nam golemu energiju, bili su naš ne šesti, nego sedmi i osmi igrač. Pozivam ih i u Stožice, a mi ih sigurno nećemo iznevjeriti našim pristupom, željom i ponašanjem.'


'Igrali smo loše u početku, ali mi smo dizelaši. Kad je počela ići lopta, stvarali smo situacije. Postali smo ekipa koja odlično igra košarku. Odgovorili smo hrabrošću,' pričao je jedan od junaka Dario Šarić za HTV.

'Pun sam samopouzdanja. Nije bilo lako nakon debakla protiv Španjolske, svaka utakmica nam je bila poput finala. Ekipa se mentalno sjajno pripremila i odigrali smo sjajne utakmice. Ne razmišljam o NBA-u, igram za Hrvatsku. Čast mi je što sam ovdje i želim biti što bolji', dodao je Šarić.