PRAZNE MREŽE

Remi Arsenala i Chelseaja, ozljeda Wallcota

21.04.2012 u 18:04

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog kluba Arsenala, Arsene Wenger, izjavio je nakon utakmice s Chelseajem da je sezona za Thea Walcotta najvjerojatnije završena zbog ozljede zadnje lože

Arsenal je u sklopu 35. kola engleskog Premiershipa remizirao na svome travnjaku protiv Chelseaja (0:0) u jednoj doista čudnoj utakmici, u kojoj je ostao bez Walcotta, vrlo vjerojatno do kraja sezone. Preostala su još svega tri kola do kraja prvenstva, a kako je to jedino natjecanje u kojem Arsenal igra, Walcott je odigrao svoju posljednju utakmicu za 'topnike' ove sezone.

'Izgleda da Theo ima težu ozljedu zadnje lože. Želio je ostati u igri, ali nisam htio riskirati još goru ozljedu. Mislim da je za njega sezona završena', rekao je Wenger nakon susreta koji je, prema njegovim riječima, bio jako, jako čudan.

'Čudna utakmica. Odlučili su se zatvoriti i uloviti nas na kontru. Nismo imali dobru pas-igru danas, ali smo svejedno stvorili prilike za pogotke, dok oni nisu napravili ništa. Nisu imali nijednu priliku za zabiti gol', zaključio je Wenger.