TOČKA NA I

Redknapp: Saga je gotova i Modrić ostaje!

26.08.2011 u 11:41

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura Harry Redknapp po završetku uzvratne utakmice 4. pretkola Europske lige u kojoj je Tottenham u četvrtak kasno navečer protiv škotskog Heartsa odigrao 0:0, te se tako s ukupnih 5:0 plasirao u natjecanje po skupinama, izjavio je kako će hrvatski reprezentativac Luka Modrić sigurno ostati u Tottenhamu

Kako stvari stoje sve je manja mogućnost da Modrić ovog ljeta iz Tottenhama preseli u Chelsea. Trener Redknapp, ali i čelnik kluba Danel Levy ne žele prodati svog najboljeg igrača.

'Koliko znam, Luka se sastao s predsjednikom Danielom Levyjem na kojemu je predsjednik ponovio kako Luka nije na prodaju. Mislim da je sada čitava saga oko njegova transfera završena', rekao je Redknapp.

Modrić je ovoga ljeta izrazio želju za prelaskom iz Tottenhama u Chelsea, ali vodstvo kluba s White Hart Lanea odbilo je sve tri ponude 'plavih' sa Stamford Bridgea, koje su iznosile 22, 27 i 30 milijuna funti.

Modrić ove sezone još nije nastupio za Tottenham u službenoj utakmici, zbog lakše ozljede noge propustio je oba ogleda protiv Heartsa, kao i jedini Tottenhamov susret u Premier ligi, protiv Manchester Uniteda u ponedjeljak. No, Redknapp je najavio kako će Modrić sigurno igrati u nedjelju kada Tottenham dočekuje Manchester City.

'Luka će sigurno igrati u nedjelju. Trenirat će u petak i subotu i trebao bi biti spreman za nedjeljnu utakmicu', kazao je Redknapp, te dodao:

'Bilo je ovo teško razdoblje za Luku, ali mi želimo da on ostane i on će ostati. Da se on počeo ponašati problematično i narušavati atmosferu u momčadi, tada bi ga bilo teško zadržati, ali to nije u njegovoj naravi. On će ostati i pružat će odlične igre, kao i svih ovih godina', uvjeren je Redknapp.

Modrić je u Tottenham stigao prije tri godine iz zagrebačkog Dinama za 16.5 milijuna funti, te je dosada odigrao 112 utakmica i postigao 12 golova za "pijetlove" u svim natjecanjima.