SVJETSKA KLASA

Redknapp: Niko je dobar, ali Luka je nazamjenjiv

26.10.2009 u 13:42

Bionic
Reading

Ozljede su napale momčad Tottenhama, a klupski boss Harry Redknapp najviše žali za Lukom Modrićem. Za glavnog menadžera Spursa naš reprezentativac je jedini nenadoknadiv u momčadi

'Nemojte mi zamjeriti i nemojte misliti da se opravdavam, no prevelik je broj ozlijeđenih igrača da bismo bez problema dobivali utakmice protiv momčadi kao što je Stoke', kazao je na početku svog obraćanja novinarima Harry Redknapp.

'Nedostaju nam trojica koja mogu riješiti problem svake obrane - Modrić, Defoe i King, to je preveliki hendikep', dodao je.

A onda je po tko zna koji put sipao pohvale na račun veznjaka hrvatske reprezentacije.

'Modrić je jedini nezamjenjiv. Ne želim nikoga omalovažiti, no bez njega mi nismo ista momčad. Niko Kranjčar je izvrstan, dobro je odigrao protiv Stokea, ali samo je Luka svjetska klasa.'

Harry Redknapp još uvijek uživa veliko povjerenje čelnika Tottenhama, navijača i javnosti, a s obzirom da vjeruje kako će se povratkom Luke Modrića promijeniti i igra njegove momčadi, samim time bi i rezultati trebali biti bolji, ostaje nam dočekati da se Luka oporavi i vrati u formu koja ga i deklarira kao svjetsku klasu.