POHVALE POLJUŠTE

Redknapp: Modrić je mješavina Sholesa i Fabregasa

21.03.2011 u 16:34

Bionic
Reading

Luka Modrić po tko zna koji puta briljirao je u dresu Tottenhama. Iako su njegovi 'spursi' odigrali tek neodlučeno 0:0 protiv West Hama, engleski mediji su njegovu igru okarakterizirali kao vrhunsku

Remijem protiv West Hama Tottenham kompromitirao je izglede za Ligu prvaka sljedeće sezone. No iako su 'spursi' odigrali mršavu utakmicu, to nije spriječilo kolumnista Daily Maila nekadašnjeg igrača Liverpoola i Tottenhama Jamieja Redknappa da nahvali Luku Modrića.

Prema mišljenju Redknappa je vrijedan svakog novčića koji zarađuje te se nada kako će svoju izvrsnu formu zadržati do utakmice protiv Real Madrida.

'Gledao sam utakmicu Tottenhama i West Hama i moram priznati da je Luka Modrić izvrstan igrač. On je vrijedan cijene koju prosječni navijač plati za ulaznicu, i užitak je gledati kako radi slalom pored igrača koji ga žele srušiti. On je jedan od najboljih igrača u Premiershipu. Mješavina Scholesa i Fabregasa, te se nadam da će i protiv Real Madrida odigrati na nivou', napisao je u Daily Mailu Redknapp koji je 11 godina nosio dres Liverpoola te tri godine je bio članom Tottenhama.