IPAK OSTAJE 'SPUR'

Redknapp: Kranjčar će kod nas dobiti priliku

04.01.2011 u 19:41

Bionic
Reading

Mada mediji već naveliko prodaju Niku Kranjčara, trener Tottenhama Harry Redknapp ponovio je još jednom kako želi da Kranjčar ostane na White Hart Laneu

Već i ptice na grani znaju kako je Niko Kranjčar nesretan zbog male minutaže koje dobiva u Tottenhamu. Engleski mediji odavno već 'tehniciraju' s imenima klubova koji stoje u redu za usluge hrvatskog reprezentativca. I dok mediji prodaju Kranjčara, njegov trener ne želi da on ode, prenosi Sky Sports.

'Ne bih želio da Niko ode iz kluba. Nažalost, on je nesretan. Niko je došao prošle sezone i postao najbolje pojačanje u toj sezoni. Bale igra na istoj toj lijevoj strani, ujedno igra naprijed i jednostavno ne mogu staviti Niku u momčad. On je vrhunski igrač i vrhunski dečko. Kranjčar je čovjek kakvog je nemoguće nadomjestiti i zato ga ne bih želio izgubiti. On je klasa. Vratit će se on i dobiti svoju priliku. Čeka nas težak drugi dio sezone i trebamo imati najbolje igrače, a Kranjčar je jedan od takvih. Volio bih ga zadržati u Tottenhamu', kazao je Redknapp za Sky Sports News.