OVO NIJE DOBRO ZA 'KRALJEVE'

Realov poraz pao u drugi plan, počeo 'rat' u kojem se ne biraju riječi: Zinedine Zidane, može te biti sram!

21.07.2019 u 14:20

Bionic
Reading

Nakon poraza Reala od Bayerna u Houstonu u sklopu International Champions Cup, a trener Zinedine Zidane javno je prekrižio Garetha Balea, a nije dugo trebalo čekati na žestok odgovor menadžera velškog nogometaša

Podsjećamo, njemački prvak je svladao španjolskog velikana Real iz Madrida sa 3:1. Strijelci za momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač bili su Tolisso (15), Lewandowski (67) i Gnabry (69), dok je poraz 'kraljevskog' kluba ublažio Rodrygo (84). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je prvo poluvrijeme za Real.

Nakon utakmice francuski stručnjak na klupi madridskog velikana razgovarao je s novinarima te se dotakao Balea koji na iznenađenje svih uopće nije bio u sastavu.

'Bale nije igrao jer je vrlo blizu odlaska iz kluba. Vidjet ćemo što će se dogoditi ovih dana. Ništa nije neizbježno, ali najbolje bi bilo ako može otići već sutra. Za njega također. Nemam ništa osobno protiv njega, ali dođe vrijeme kad se neke stvari moraju napraviti. Ja moram napraviti promjene. Zna on kakva je situacija. Ne znam kad, ali u sljedećih 24 ili 48 sati Bale će otići', rekao je Zidane.

  • +7
Nogomet, prijateljska utakmica, Real Madrid - FC Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nije dugo trebalo čekati na reakciju Jonathana Barnetta, menadžera prozvanog igrača, koji nije birao riječi.

'Sramota je da Zidane tako priča o nekome tko je napravio toliko toga za Real. Ako i kada Gareth ode, to će biti samo zato što je to u njegovom interesu i nema veze sa Zidaneovim tjeranjem. Treba ga biti sram zbog svega što govori o Garethu', poručio je Barnett.

Bale ima ugovor s Realom do ljeta 2002., a od 2013. je na Santaigo Bernabeu osvojio čak 13 velikih trofeja. Za usporedbu Zidane je s Realom kao igrač došao do šest titula.

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia