RASTANAK JE NEIZBJEŽAN

Trener Zinedine Zidane poslije poraza javno prekrižio jednu od svojih najvećih zvijezda koja nije ni igrala

21.07.2019 u 08:18

Bionic
Reading

Real Madrid je u Houstonu u sklopu International Champions Cupa izgubio od Bayerna 3:1, a trener Zinedine Zidane javno prekrižio Garetha Balea

Već odavno je svima koji prate madridski klub bilo jasno da je Bale 'bivši' u 'kraljevskom klubu'. Nakon izjava franucskog stručnjaka na klupi Reala, više nitko ni ne sumnja u takav rasplet. Naime, Bale nije igrao u porazu od Bayerna, a Zidane je objasnio zašto.

'Bale nije igrao jer je vrlo blizu odlaska iz kluba. Vidjet ćemo što će se dogoditi ovih dana. Ništa nije neizbježno, ali najbolje bi bilo ako može otići već sutra. Za njega također. Nemam ništa osobno protiv njega, ali dođe vrijeme kad se neke stvari moraju napraviti', govorio j Zidane te dodao:

'Ja moram napraviti promjene. Zna on kakva je situacija. Ne znam kad, ali u sljedećih 24 ili 48 sati Bale će otići.'

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, kao mogući novi klub Balea spominje se upravo Bayern koji je u potrazi za krilnim igračima nakon odlazaka svojih seniora Arjena Robbena i Francka Riberyja.

I da podsjetimo, Bayern je na pripremnoj utakmici u Houstonu svladao Real 3:1. Kovačevi dečki vodili su 3:0 golovima Tolissa, Lewandowskog i Gnabryja, a počasni pogodak za 'kraljeve' zabio je Rodrygo pet minuta prije kraja. Luka Modrić je igrao prvih 45 minuta, a zatim je Zidane zamijenio kompletnu početnu postavu.

  • +7
Nogomet, prijateljska utakmica, Real Madrid - FC Bayern Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia