NIKAD NE RECI NIKAD

Realov napadač Karim Benzema priznao da je takva opcija moguća; sprema li se možda takav scenarij i za Luku Modrića?

21.10.2021 u 10:55

Bionic
Reading

Realov napadač Karim Benzema je u fenomenalnoj formi 2021., a francuski golgeter je sada otkrio kako karijeru možda završi u SAD-u

U privatnom životu Benzemi baš ne ide sve po planu, jer mu prijeti čak pet godina zatvora i novčana kazna od 75.000 eura. Naime, optužen je sa još četvoricom muškaraca da su 2015. godine snimkom seksa ucjenjivali nogometaša Mathieua Valbuenu.

No, zato Francuzu ide na nogometnim terenima. Nemilosrdno trpa, a zadnji je to osjetio prije dva dana Šahtar u Ligi prvaka.

Sadašnji ugovor s Realom završava mu u lipnju 2023. godine, kada će imati 35 godina, iako će ga španjolski velikan možda htjeti i kasnije zadržati ako zadrži formu i kondiciju.

'Idem iz godine u godinu, sve dok imam tu želju, ovu radost i volim nogomet, onda ću nastaviti. Ne gledam u godine, sve se svodi na to kako se osjećam, nikada to neću forsirati, sve se bolje osjećam dok igram. Sviđaju mi se Sjedinjene Države, nogomet je tamo sve bolji', priznao je Benzema za ESPN.

  • +3
Šahtar - Real Madrid, 3. kolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: SERGEY DOLZHENKO

Inače, uz MLS ligu povezuje se još jedna Realova zvijezda, a to je kapetan Luka Modrić kojem ugovor istječe na kraju ove sezone, iako se hrvatski kapetan nada da će opet doći do produljenja suradnje na jednu godinu (do ljeta 2023.), jer mu je želja okončati karijeru u Madridu.

No tko zna, možda ova dva briljantna igrača nakon Realovih godina opet zaigraju zajedno, ali u klubu iz SAD-a… Nikad ne reci nikad!