talijani se raspisali

Realizira li se ovaj transfer, bio bi to melem na ranu Marija Mandžukića; u proljeće bi čak igrao i Ligu prvaka

18.12.2019 u 17:11

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 33-godišnji Mario Mandžukić, u nemilosti je trenera Sarrija i ove sezone nije odigrao ni minute u dresu 'Stare dame'

A s takvim raspletom nije zadovoljan nitko. Ni Mandžukić, ni Juventus koji ga u ovom trenutku ne može unovčiti za onoliko koliko bi htio, a ni navijači, koji su se otvoreno stali na stranu bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Jer u četiri prethodne godine, pod Allegrijem, Mandžukić je 'krvario i radio' za momčad, zabijao golove te bio idol navijačima.

S dolaskom Sarrija, ali i povratkom Higuaina, situacija se za Mandžukića promijenila i sada gotovo da nema dana da se ne piše od njegovom transferu.

Bayern, Borussia Dortmund, Manchester Uniteted, pa katarski i kineski klubovi... Sve su to bile priče koje su plasirane u javnost.

Možda je i ovo jedna o njih, ali nekako nam se čini da ima smisla.

A ona glasi - Atalanta bi željela hrvatskog napadača, i to iz vrlo jednostavnog razloga - jer su Duvan Zapata i Luis Muriel u problemima s ozljedama, a Atalantu u proljetnom dijelu sezone čeka i ogled osmine finala Lige prvaka protiv Valencije, a za što joj treba iskusni napadač.

  • +5
Serie A, Juventus - Sassuolo Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO