SVE RIJEŠENO

Real razbio Borussiju, Modrić asistent Ronaldu!

02.04.2014 u 23:36

  • +21

PSG - Chelsea i Real - Borussia

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Real je na Santiago Bernabeuu slavio protiv Borussije Dortmund s 3-0 i tako došao vrlo blizu plasmanu u polufinale ovogodišnje Lige prvaka...

Real je u Madridu u potpunosti dominirao i kontrolirao utakmicu, a slavio je golovima Garetha Balea, Isca i Cristiana Ronalda. Počelo je sve već u trećoj minuti kada je akciju s desne strane započeo Karim Benzema, dodao do Danija Carvajala, a ovaj je proslijedio u sredinu do Balea. Lagani dodir brzonogog Velšanina bio je potom dovoljan za slavlje na tribinama.

Na 2-0 povisio je Isco u 27. minuti prizemnim udarcem s ruba kaznenog prostora, a konačan je rezultat postavio Cristiano Ronaldo u 57. minuti. Za gol mu je asistirao Luka Modrić koji je odigrao vrlo dobrih 90 minuta. Hrvatski je veznjak proigrao Ronalda proturivši loptu između dvojice Borussijinih igrača, a sjajni Portugalac je smireno proturio loptu ispod Romana Weidenfellera. Bio je to Ronaldu 14. ovosezonski gol u Ligi prvaka, čime je izjednačio rekord po najvećem broju postignutih golova u ovom natjecanju u vlasništvu Lionela Messija (iz sezone 2011/12).

Real je lako mogao pobijediti i većom gol-razlikom da nije bilo nekoliko sjajnih intervencija Weidenfellera, a zabrinutost za navijače domaće kluba može biti prijevremeni šepajući izlazak Ronalda (u 80. minuti).

Liga prvaka, četvrtfinale:

Real Madrid - Borussia Dortmund 3-0 (Bale 3, Isco 27, Ronaldo 57)