RADNO NA BERNABEU

Real Madrid i Zinedine Zidane ne gube vrijeme; 'kraljevski klub' već zakapario prvog kapitalca

12.03.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Prvo veliko pojačanje Real Madrida i novog/starog trenera Zinedinea Zidanea trebao bi biti belgijski ofenzivac Eden Hazard (28) koji je prema navodima nekih španjolskih medija već sve dogovorio s 'kraljevskim klubom'

Predsjednik Reala Florentino Perez povratniku Zidaneu obećao je nova velika imena u svlačionici – Chelseajevog Edena Hazarda te dvojac iz PSG-a - Kyliana Mbappea i Neymara.

Sumnjamo da je realno uloviti svu trojicu bez obzira što je riječ o Realu, ali 'kraljevi' ne gube vrijeme pa je prema informacijama s kojima raspolaže prvi čovjek španjolskog portala Okidario – Eduardo Inda, madridski klub već 'zakapario' Belgijanca.

'Jedan golgeter je već potpisan, a to je Hazard. Real je potpisao dogovor s igračem, a Chelsea će morati razmotriti sve, 60 ili 70 milijuna eura za odštetu je bolje od 'nule'', govorio je Inda.

'Prije sedam godina sam rekao da je Hazard igrač kojeg je Zidane preporučio Realu', dodao je.

  • +4
Belgijski reprezentativac Eden Hazard - EPA Izvor: Licencirane fotografije / Autor: WILL OLIVER/EPA

Inače, belgijskom reprezentativcu ugovor sa Chelseajem istječe u ljeto 202.0, nema namjeru potpisati novi, pa je premijerligaš pod pritiskom da proda svoju zvijezdu dok još može nešto za nju dobiti.

  • +8
Real Madrid - Barcelona, Primera, 2018/19. - EPA Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Rodrigo Jimenez/EPA