belgijanac na izlaznim vratima

Real je toliko vjerovao u njega da ga je platio 115 milijuna eura; sada su obje strane nesretne i žele rastanak, a cijena mu je drastično pala

18.01.2022 u 06:46

Bionic
Reading

Eden Hazard (31) trebao je biti jedan od ključnih igrača Real Madrida, doveden je iz Chelseaja 2019. godine, ali belgijski krilni napadač nije napravio ništa posebno

Hazard je bio jedan od onih koji su engleskom Premiershipu davali dodatnu vrijednost, nezaustavljiv u prodorima, spektakularan i eksplozivan igrač, što mu je donijelo i transfer vrijedan 115 milijuna eura u Real Madrid 2019. godine. Od tada je Belgijanac počeo padati u formi.

Istina, imao je problema s ozljedama, dobio je na masi, odnosno izgubio je onu brzinu i zbog svega zakazao baš onda kada je trebao najviše pokazati.

Trener Reala Carlo Ancelotti povremeno mu i da koju minutu, pohvali ga na presicama, no u utakmici španjolskog Superkupa protiv Athletica nije dobio šansu, a njegovo nezadovoljstvo moglo se vidjeti i na dodjeli pehara.

Čini se da je i samom Hazardu dozlogrdilo i više ne želi samo sjediti na klupi te je odlučio napustiti Kraljeve.

Prema riječima belgijskog novinara Sache Tavolierija, Hazard želi napustiti Real Madrid već ove zime. No situacija ovisi i o njegovoj fizičkoj spremi.

Liječnici Real Madrida preporučili su ponovnu operaciju Hazarda, no Florentino Perez nije se složio s tom intervencijom jer bi to značilo da bi Belgijanac bio posve izvan pogona.

Međutim Eden inzistira na rastanku iako ga je Real platio 115 milijuna eura. Igračeva vrijednost danas je procijenjena na tek 20-ak milijuna eura, no 'koči' ga ugovor koji ima do ljeta 2024. godine.

S obzirom na to da u Realu uvelike planiraju dolazak Kyliana Mbappéa na kraju sezone, vjeruje se da će Perez ipak popustiti, da će biti spreman pustiti Hazarda, ali sada je samo pitanje tko želi jednog od najubojitijih lijevih krila na svijetu.