iznenađuje li vas ovo?

Jose Mourinho dobio ponudu jednog od najtrofejnijih klubova Engleske, a Portugalac je ekspresno odgovorio

17.01.2022 u 16:36

Bionic
Reading

Portugalski nogometni trener Jose Mourinho dobio je ponudu s Otoka, ali vrlo brzo se i zahvalio, jer s Romom još uvijek nije gotov

Everton se u nedjelju zahvalio Španjolcu Rafaelu Benitezu te sada klub iz Liverpoola traži novog trenera.

Iako otočki mediji u prvi plan guraju Waynea Rooneya, velika želja Evertona (bio) je Jose Mourinho.

Klub s Goodisona, koji po broju osvojenih naslova (op.a. ima ih devet a ispred njega su samo ManUtd, Liverpool i Arsenal) spada među najtrofejnije klubove Engleske, raspitivao se kod Portugalca, ali Mourinho ga je odmah odbio i naveo kako s Romom ima dugoročnih planova.

Vučica je na šestom mjestu Serie A i nije isključeno da se do kraja sezone izbori za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a još su u osmini finala UEFA Konferencijske lige gdje čekaju protivnika nakon što završe utakmice 16-ine finala.

S druge strane Everton je u vrlo nezgodnoj situaciji. Kriza rezultata je sve veća i od borbe za Europu momčad je došla od borbe za opstanak (op.a. nalazi se na 16. mjestu, sa samo šest bodova više od 18. Norwicha), tako da će na Goodisonu morati što prije pronaći stručnjaka koji može Plave iz Liverpoola izvući iz jedne od najvećih rezultatskih kriza u posljednjih desetak godina.