sramota 'kraljeva'

Real je bez Modrića i Ronalda nemoćan, sad mu je i novi prvoligaš 'otrgnuo' bod

09.09.2017 u 15:48

Bionic
Reading

Novi prvoligaš Levante u 3. kolu španjolskog prvenstva na Santiago Bernabeu je stigao bez previše nade. No, na sveopće iznenađenje protiv 'strašnog' Reala odigrao je sjajnih 1:1

Gosti su poveli u 12. minuti pogotkom Ivija, a izjednačio je u 36. minuti Lucas Vazquez. Real je u drugom poluvremenu opsjedao vrata kluba iz Valencije, ali do drugog gola nisu uspjeli doći.

Zinedine Zidane ni u ovoj utakmici nije mogao računati na Cristiana Ronalda, a u sastavu nije bilo ni kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića. Čini se kako bez njih dvojice Real jednostavno ne vrijedi ništa, jer kako drugačije razmišljati ako 'kraljevi' na svom terenu ne mogu dobiti novog prvoligaša...

  • +5
Real Madrid Levante 1:1 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mateo Kovačić je ušao u 72. minuti zamijenivši strijelca Lucasa, ali ni on nije uspio promijeniti stanje na semaforu. Da stvar bude gora po Zidanea, u ovoj je utakmici zbog ozljede morao mijenjati Karima Benzemu u 28. minuti, a u 89. minuti Brazilac Marcelo zaradio je crveni karton zbog udaranja suparničkog igrača.

Real je drugu utakmicu zaredom na domaćem terenu osvojio samo bod. Prije Levantea bod je odnijela i Valencia odigravši 2:2.