Kriza u milanu

Razočarani Zvonimir Boban gubi strpljenje nakon novog udarca: Nemamo baš puno vremena!

24.09.2019 u 12:00

Bionic
Reading

Otkada se vratio u Milano kao jedan od čelnih ljudi kluba, u kojem je proveo najbolje igračke godine, doživio je već nekoliko razočarenja tijekom nove sezone

Najnoviji udarac AC-u Milan svakako je poraz u derbiju Serie A od Intera (0:2). Na dodjeli nagrade FIFA The Best, koja je održana u Milanu, Zvonimir Boban rekao je nekoliko zanimljivih stvari vezanih uz momčad koju vodi Marco Giampaolo te formu u kojoj se trenutačno nalaze.

'Komentar na poraz u derbiju? Jako smo razočarani zbog poraza, ali se nadam kako ćemo biti bolji i napravit ćemo sve što je u našoj moći da se popravimo i razveselimo navijače. Radimo dobro, ali moramo požuriti, nemamo baš puno vremena', kazao je Boban te, prema pisanjima nekih talijanskih medija, nije baš zadovoljan trenerom Giampaolom i načinom na koji koristi skupa pojačanja.

Nakon četiri odigrana kola AC Milan uspio je doći do dvije pobjede, uz dva poraza, i trenutačno se nalazi na 12. mjestu.

U sljedećem kolu Milan gostuje kod Torina (26.9.), a već tri dana kasnije kod kuće dočekuje posljednjeplasiranu Fiorentinu. Nakon ovih Bobanovih riječi čini se kako bi kiks u tim utakmicama gotovo sigurno značio i kraj za trenera Giampaola.

  • +4
Serie A, Hellas Verona - Milan Izvor: EPA / Autor: SIMONE VENEZIA