PROVOKACIJA

Razdor unutar Reala: Zvijezda jasno izaziva trenera!

13.11.2015 u 12:17

Bionic
Reading

Nakon što je zabio pogodak u dvoboju svoje Kolumbije s Čileom u četvrtak, James Rodriguez poslao je poruku Rafi Benitezu koji ga nije htio staviti protiv Seville od prve minute jer navodno nije bio fizički spreman...

Real je izgubio važne bodove u nedjelju u Andaluziji, a u porazu 2:3 protiv Seville urugvajski ofenzivac ušao je u igru tek u završnici i njegov pogodak nije ništa uspio promijeniti. Na pitanje zašto mu nije dao priliku od samog početka, Benitez se branio da James još uvijek nije fizički spreman i da još mora raditi kako bi došao u pravu formu.

Ovog četvrtka James je ipak odradio svih 90 minuta, ali u dresu kolumbijske reprezentacije koja je s Čileom odigrala 1:1, uz pogodak Realove zvijezde.

Nakon susreta Rodriguez nije propustio priliku poslati jasnu poruku treneru 'kraljevskog kluba' s kojim očito ne cvjeta ljubav.

'Ovo je bilo za one koji nastavljaju pričati kako nisam dobro,' izjavio je James Rodriguez, a Benitezu sada preostaje pričekati da se vrati u Europi i raspraviti s njim situaciju te vidjeti je li bolje rješenje vratiti ga među 11 ili dodatno kazniti.