OSTAJE U GLASGOWU

Rangersi odbili ponudu West Hama za Jelavića

26.01.2012 u 09:34

Bionic
Reading

Škotski prvak Rangers odbio je ponudu engleskog drugoligaša West Hama za hrvatskog nogometaša Nikicu Jelavića, prenose u četvrtak otočki mediji

Londonski klub već neko vrijeme ne krije interes za 26-godišnjeg napadača koji je ove sezone postigao 14 prvenstvenih pogodaka za momčad iz Glasgowa. I menadžer Rangersa Ally McCoist je priznao da su održani neformalni razgovori čelnika dvaju klubova, kao i da je on privatno razgovarao s kolegom iz West Hama Samom Allardyceom, ali čini se da zasad neće biti ništa od realizacije transfera.

Škotski i engleski mediji navode da su 'čekićari' ponudili sedam milijuna funti za Jelavića, što očito nije iznos koji zadovoljava čelnike Rangersa. No, isto tako se u izvještajima spominje da bi poboljšana ponuda navela vodstvo kluba s Ibroxa da ozbiljno razmisli o puštanju hrvatskog reprezentativca.

S Jelavićem su posljednjih dana bili povezivani i Liverpool, West Bromwich, Fulham i QPR, ali McCoist je izjavio da na Ibrox nije stigla nijedna službena ponuda. Podsjećamo, naš je napadač u Rangers došao prije 17 mjeseci iz bečkog Rapida uz odštetu od četiri milijuna funti.