SEVILLA 'UNIŠTILA' BETIS

Rakitić blistao u derbiju: A sada ajmo na pivo

19.11.2012 u 13:28

Bionic
Reading

Veliku su pobjedu (5-1) izborili nogometaši Seville protiv najomraženijeg suparnika, gradskog rivala Betisa. Među najboljim je pojedincima na terenu bio i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

Naš je 24-godišnji veznjak bio asistent za drugi pogodak i strijelac gola za konačnih 5-1. Sevilla je, inače, već nakon prvog poluvremena vodila s 4-0, a ovom je pobjedom nakon 12. kola skočila na sedmo mjesto ljestvice španjolske Primere.

'U ovom smo trenutku iznimno sretni. Najvažnije je da smo odigrali utakmicu onako kako smo se i pripremili i već je od prve minute bilo jasno da je na terenu samo jedna momčad. Sada moramo nastaviti s takvim igrama i u utakmicama koje slijede,' rekao je Rakitić nakon gradskog okršaja.

'Bilo je ovo nešto posebno, ali važno je pobjeđivati i u idućim utakmicama. Prvih 45 minuta smo odradili impresivno i tako trebamo ići i dalje,' dodao je hrvatski nogometaš i nakon toga iznio konstruktivan prijedlog:

'Hajdemo sada svi na dobro hladno pivo! Sjajno je napustiti stadion kada su ljudi uz nas i podržavaju nas cijelo vrijeme. Ovu pobjedu posvećujem njima.'