kakvo srce

Rafael Nadal donio neobičnu odluku koja se tiče Lionela Messija; fanovi ne mogu vjerovati

21.02.2023 u 08:46

Bionic
Reading

Rafael Nadal zamolio je fanove da ne glasaju za njega kako bi osvojio nagradu Laureus za sportaša godine i umjesto toga im je preporučio Lionela Messija

Španjolski tenisač imao je sjajnu 2022. godinu. Osvojio je Australian Open i Roland Garros te je tako stigao do 22 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji, što je rekord kod tenisača koji je u 2023. izjednačio Novak Đoković.

Bila je to doista izvanredna sezona za veteransku tenisku legendu, koji je prvi put postao i otac, ali on ipak ne misli da zaslužuje osvojiti prestižnu nagradu Laureus.

'Čast mi je ponovno biti nominiran za Laureus sportaša godine... ali... ove godine... Hajde @leomessi, zaslužio si', napisao je na Instagramu Nadal.

Inače, Messi je vodio argentinsku reprezentaciju do trijumfa na SP-u u Katru te je dobio i nagradu za najboljeg igrača turnira.

I fanovi su oduševljeni ovim potezom Nadala:

  • 'GOAT Nadal prepoznaje GOAT Messija, ako to nije lijepo...'
  • 'Nadal je takvo srce, hajdemoooo Messi za pobjedu.'
  • 'Zato je Nadal najbolji tenisač svih vremena.'

Osim Nadala i Messija, za Laureus su još nominirani Kylian Mbappe, Max Verstappen, Mondo Duplantis i Steph Curry.

U konkurenciji sportašica nominirane su Shelly-Ann Fraser-Pryce (atletika), Katie Ledecky (plivanje), Sydney McLaughlin-Levrone (atletika), Alexia Putellas (nogomet), Mikaela Shiffrin (alpsko skijanje) i Iga Swiatek (tenis).