ŠTO JE RAZLOG?

Pukla ljubav između atraktivnog Hrvata i temperamentnih Grka; dogodio se preokret i naš reprezentativac izabrao je drugi put...

22.07.2021 u 16:07

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja odbio je ponudu grčkog Panathinaikosa i karijeru bi trebao nastaviti u ruskom Uniksu iz Kazana

Ljubav je kratko trajala! Hrvatski reprezentativac u veljači je stigao u Panathinaikos, odmah se istaknuo atraktivnim potezima te je igrao važnu ulogu u osvajanju dvostruke krune.

Izgledalo je da će se lijepa priča nastaviti, pogotovo i što su temperamentni navijači Panathinaikosa obožavali Hezonju. Grci su nedavno ponudili našem košarkašu dvogodišnji ugovor, navodno iznos od milijun eura po sezoni, a pisalo se kako će Hezonja sam podmiriti odštetu Barceloni u iznosu od 400.000 eura.

No dogodio se preokret! Stigla je bolja ponuda i to od ruksog kluba Uniksa u kojem je od neki dan trener hrvatski stručnjak Velimir Perasović. Očigledno je on izrazio želju da mu dovedu Hezonju, a Rusima nije bio problem zavući ruku u blagajnu dublje nego Grci i naš košarkaš od sljdeće sezone trebao bi biti dio momčadi iz Kazana.

Inače, Uniks će u novoj sezoni igrat će u najelitnijem europskom klupskom natjecanju Euroligi.