Novi poraz

PSG ponovno nije uspio do kraja u Ligi prvaka; trener i zvijezda pariškog sastava okrivili nesreću i prekratko vrijeme za uigravanje

05.05.2021 u 08:54

Bionic
Reading

Nakon novog poraza i ispadanja iz Lige prvaka pred novinare su izašli Mauricio Pochettino i Marco Verratti

Manchester City je na svojem terenu pobijedio PSG s 2:0 i tako potvrdio pobjedu od 2:1 u gostima i prolaz u finale Lige prvaka. PSG je tako još jednom zapeo pred samim krajem i pokazao kako im nedostaje ono nešto što je potrebno da bi se bilo prvakom Europe. Trener PSG-a Mauricio Pochettino tvrdi da je nedostajalo sreće.

'Igrali smo onako kakav je bio plan. Počeli smo dobro, dominirali, stvarali šanse, a malo je momčadi koje mogu dominirati protiv Manchester Cityja. Ponekad trebate imati sreće u određenim trenucima.S druge strane, oni su zabijali dok smo mi igrali visoki presing', rekao je trener pariškog sastava pa dodao:

'Čestitam Manchester Cityju na fantastičnoj sezoni, a ujedno ponosan sam na svoje igrače. Naravno da je loše što nismo mogli računati na Kyliana Mbappea, ali to nam ne može biti alibi', poručio je Pochettino.

Veznjak PSG-a Marco Verratti je bio na sličnom tragu. Smatra da su bili puno bolja momčad, no problem vidi u tome što su nedovoljno dugo s trenerom.

'Igrali smo puno bolje od njih, stvorili smo puno prilika, a oni su zabili iz svoje prve šanse, ali tako je to kad igrate protiv velikih momčadi. Naš trener je s nama pet mjeseci, a Guardiola već pet godina vodi City. Moramo ustrajati i vjerovati da ćemo jednog dana i mi biti na vrhu', pravdao se Verratti.

  • +24
Manchester City - PSG Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL