veliko iznenađenje

Prvak Formule 1 Max Verstappen komentirao šokantnu vijest koja je dobro uzdrmala cijeli svijet Formule 1: Ne vidim nijedan razlog...

17.12.2021 u 10:57

Bionic
Reading

Prvak Formule 1 Max Verstappen komentirao je napise da bi Lewis Hamilton mogao završiti karijeru

Podsjećamo, šokantnu vijest potvrdio je prvi čovjek momčadi Mercedesa Toto Wolff te je ustvrdio kako su Hamilton i cijela momčad razočarani događajima u Abu Dhabiju i konačnom pobjedom Maxa Verstappena.

'Lewis nikad neće prežaliti zadnju utrku. Iskreno, u ovom trenutku ne mogu jamčiti da će se nastaviti natjecati u Formuli 1 sljedeće sezone', rekao je Wolff.

Verstappen je odmah isti dan, uoči svečane dodjele nagrada FIA-e, dao komentar na vijest koja je potresla fanove Formule 1.

'Razumijem da nekoliko dana nakon utrke možeš biti tužan i sve, no moraš shvatiti da je to utrkivanje. Mislim da treba pogledati unatrag i vidjeti što je sve napravio. To bi ga moralo utješiti, ali mu biti i dodatna motivacija za ganjanje osme titule. Ne vidim nijedan razlog zašto bi sad odustao ili prestao voziti', zaključio je Verstappen.

  • +9
Slavlje Maxa Verstappena Izvor: EPA / Autor: Ali Haider

Nizozemac je do pobjede i slavlja u Abu Dhabiju stigao zahvaljujući tome što se na stazi pojavio Safety Car pa je tako prvo dostigao vodećeg Hamiltona i na kraju ga pretekao.