SRBI TVRDE

Prosinečki novi trener Crvene zvezde

08.12.2010 u 08:51

Bionic
Reading

Iako je za hrvatske medije Robert Prosinečki demantirao da je u planovima Crvene zvezde za trenera, srpski novinari tvrde da će bivši jugoslavenski i hrvatski reprezentativac sjesti na klupu beogradskog prvoligaša

Robert Prosinečki je novi trener Crvene zvezde. Barem tako tvrdi srpski Press.

'Dogovorili smo se o svemu s Prosinečkim, on će u srijedu biti predstavljen javnosti kao novi trener Zvezde. Smatramo da je u ovom trenutku to najbolje rješenje jer se radi o legendi kluba, ljubimcu navijača i čovjeku koji je veliko ime ne samo Crvene zvezde, već i europskog nogometa. Također, ima karizmu i imidž za neophodan autoritet u svlačionici', rekao je neimenovani član uprave kluba.

'Žuti' je u ovim trenucima dio stručnog stožera hrvatske reprezentacije, a ovo će mu biti prvi samostalni posao kao treneru jednog kluba. Prema saznanjima srpskih novinara, njegov pomoćnik bit će Gordan Ciprić.

Godišnja plaća Prosinečkog trebala bi iznositi 100 tisuća eura, a u komentarima većina navijača podržava njegov dolazak iako se boji neiskustva.

'Ponuda da postanem trener Crvene zvezde je na stolu, znam da se brzo moram odlučiti. To će biti danas’, rekao je Prosinečki za Večernji list.