JEDAN OD KANDIDATA

Prosinečki: Izbornik Srbije? Nikad ne reci nikad

07.11.2011 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon što je nogometna reprezentacija Srbije ispala iz kvalifikacija za Euro 2012, tamošnji mediji tehniciraju imenima koja bi mogla preuzeti reprezentaciju. Jedno od njih je i Robert Prosinečki

Jedan od najvećih hrvatskih nogometaša, Robert Prosinečki, prošlog je ljeta započeo svoju trenersku avanturu, preuzevši Crvenu zvezdu, klub u kojem je izgradio svoje nogometno ime. Iako nema ni godinu dana trenerskog staža, njegovo ime se sve češće spominje u kontekstu novog izbornika Srbije.

S obzirom na to da su 'orlovi' kiksali u kvalifikacijama za Euro 2012. te neće vidjeti Ukrajinu i Poljsku, krenula je potraga za izbornikom koji će podignuti srpsku reprezentaciju i voditi je u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu.

S obzirom da se ime Roberta Prosinečkog spominje kao mogućeg kandidata, 'veliki žuti' je u razgovoru s čitateljima Sportskog žurnala odgovorio na pitanje bi li preuzeo Srbiju.

'Nisam razmišljao o tome, mada se dosta priča. Trenutno razmišljam samo o Crvenoj zvezdi. Što se budućnosti tiče, nikad ne reci nikad', kazao je Prosinečki.

U nekim medijima se pojavila vijest kako je Zvezda zainteresirana za napadača Zadra Ivana Santinija, no Prosinečki je to opovrgnuo:

'Znam za Santinija, čuo sam za njega, ali nema istine u tome da pregovaramo.'