brozović ostaje u italiji

Propao hrvatski transfer godine; doznajemo tko je stopirao posao težak 28 milijuna eura!

31.01.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Iako je bilo sigurno, odnosno tako su prenijeli brojni hrvatski mediji, to da će Marcelo Brozović tijekom srijede Milano zamijeniti Sevillom, transfer je stopiran

Milanski nogometni velikan Inter očito je u krizi. Što rezultata, što upravljanja. Jer Spallettijeva momčad već devet utakmica ne zna za pobjedu i trenutno je na četvrtom mjestu, s 13 bodova zaostatka za vodećim Napolijem.

  • +5
Marcelo Brozović Izvor: Profimedia / Autor: Nicolo Campo/Pacific Press/Alamy Live News

Međutim očito problema ima i u upravljanju klubom, jer tijekom utorka čelnici su dogovorili prodaju Marcela Brozovića u španjolsku Sevillu.

Baratalo se čak i iznosom od 28 milijuna eura odštete, koliko bi andaluzijski klub platio 'crno-plavima' nakon šestomjesečne posudbe.

No u srijedu ujutro, prema informacijama kojima raspolažemo, a stigli su iz vrlo povjerljivih izvora, Luciano Spalletti, trener momčadi, stopirao je prelazak Marcela Brozovića u Sevillu.

Ostaje tek otvorena mogućnost da se izvrši dodatni pritisak na trenera te da do 14 sati stignu čisti papiri za Brozovića i da se transfer ipak realizira. Na Brozovićevu žalost, to se nije dogodilo i 'Epic Brozo' ostaje među 'crno-plavima'.

Ali dojam je da se u Interu ne zna tko pije, a tko plaća i da bi iz svega najdeblji kraj mogao izvući hrvatski reprezentativac, kojem je trener u 22 prvenstvene utakmice mjesto u startnoj postavi dao tek u osam utakmica.