SLAVA KRATKO TRAJALA

Propala zvijezda: Problem je naći klub koji bi ga htio!

07.12.2015 u 12:11

Bionic
Reading

Kevin Prince Boateng još je tijekom proljeća izbačen iz momčadi Schalkea i otpisan u Gelsenkirchenu, a više od šest mjeseci kasnije još nije uspio naći novi klub. Sada se Milan ukazuje kao zadnja nada...

Talentirani 28-godišnji nogometaš igrao je sjajno u redovima Milana prije pet godina, postizao atraktivne golove i bio na glasu kao jedan od najboljih ofenzivaca na svijetu. Reprezentacija Gane s njim na čelu bila je u to doba opasnost za sve.

No, karijera Boatenga potpuno se urušila posljednjih godina. Zbog nediscipline na terenu u Schalkeu je usred sezone izbačen iz momčadi prošlog proljeća i rečeno mu je neka si traži novi klub.

Ta potraga se pokazala težom nego se očekivalo i brat Bayernovog stopera Jeromea još uvijek je bez posla. Bilo je ponuda poput one švicarskog Siona, no ganski nogometaš još uvijek misli da je velika zvijezda pa ne pristaje na manju plaću.

Talijanska Gazzetta ovih dana ipak najavljuje kako bi se Kevin mogao vratiti u Milan, u kojem je odigrao svoje najbolje utakmice. Kao i u slučaju Marija Balotellija, milanski klub ima sklonost skupljati propale nogometaše i pokušavati ih rekuperirati pa bi se ovaj posao lako mogao dogoditi.

Boateng još mora srediti svoje papire u Gelsenkirchenu i onda u siječnju pokušati krenuti ispočetka...